Crispy rice salad

25 min
4

Arvostele resepti

Crispy rice salad

Crispy rice salad valmistuu kätevästi edelliseltä aterialta ylijääneestä riisistä. Salaatista saa ruokaisamman lisäämällä paistettua kanaa tai lohta.

Aineosat

2 rkl
Keiju Salaatti & Pasta -öljyä
600 g
kypsää riisiä
2
avokadoa
1
kurkku
1
sipuli
100 g
oliiveja
tuoretta korianteria

Tahinikastike

3 rkl
tahinia
1
pienen sitruunan mehu ja kuori raastettuna
0,5 dl
vettä
1 dl
Keiju Salaatti & Pasta -öljyä

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy paistipannulla. Paista riisi öljyssä kullanruskeaksi. Siirrä riisi pannulta kulhoon ja anna sen jäähtyä parin minuutin ajan.
  2. Kuutio avokado ja kurkku sekä viipaloi sipuli ja oliivit. Sekoita ne ja korianteri jäähtyneen riisin joukkoon.
  3. Valmista tahinikastike sekoittamalla kulhossa tahini, sitruunan mehu ja raastettu kuori sekä vesi. Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  4. Tarjoile crispy rice salad tahinikastikkeen kanssa.