Resepti

Raaka-aineet |
|
8 kpl | tortillaleipiä |
8 | munaa |
4 dl | kermaa |
4 dl | juustoraastetta |
4 rkl | viipaloituja oliiveja |
2 | punaista paprikaa |
3 | valkosipulin kynttä |
3 rkl | Keiju tomaatti-, valkosipuli- & basilikayrttiöljy |
3 cm | pala tuoretta chiliä tai 2 rkl chilijauhetta |
pari tippaa Tabascoa | |
2 tl | savupaprikajauhetta |
1 tl | juustokuminaa |
Valmistusohje
Sekoita kulhossa munat, kerma ja juustoraaste. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori ja silppua valkosipuli ja leikkaa chili pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki täytteen aineet. Leikkaa tortillaletut neljään osaan. Taittele muffinivuokaan jokaiseen koloon kaksi ”tortillakolmiota” kupeiksi ja täytä. Paista uunissa 175 asteessa 20 minuuttia kunnes munakastäyte on hyytynyt.