Resepti
![Avokadotahna](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/33496a5947fc1f6806f08ce6834af319556f_00000000000000000.jpg)
Ainekset: |
|
1 |
pehmeä avokado
|
2 rkl |
Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy
|
2 |
valkosipulinkynttä puristettuna
|
0,5 |
sitruunan mehu
|
pippuria
|
|
korianteria
|
Valmistusohje
Moneen tarkoitukseen sopivan avokadotahnan valmistat halkaisemalla pehmeän avokadon, poistamalla siitä kiven ja lusikoimalla kulhoon hedelmän sisukset. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää kaksi ruokalusikallista Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu ja mausta pippurilla ja korianterilla. Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Anette Ahon kanssa.