Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Appelsiinilohi ja valkoviini-hollandaisekastike

Raaka-aineet |
|
600 g |
lohifilee
|
1/3 tl |
roseepippuria rouhittuna
|
1/2 tl |
hienoa merisuolaa
|
1/2 |
appelsiinin mehu
|
1 |
appelsiini viipaleina
|
Kastike: |
|
5 |
munankeltuaista
|
1 dl |
kuivaa valkoviiniä
|
1/3 tl |
suolaa
|
ripaus sitruunapippuria
|
|
1 dl |
kermaa
|
100 g |
Keiju-margariinia
|
Valmistusohje
Voitele uunivuoka Keiju rypsiöljyllä tai Keiju Juoksevalla. Laita lohifilee vuokaan ja kaada päälle appelsiinimehu. Ripota pinnalle mausteet ja koristele appelsiininviipaleilla. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Valmista kastike vesihauteessa. Kuumenna muut ainekset levitettä lukuun ottamatta koko ajan vispilällä sekoittaen. Ota vesihaude pois liedeltä kun kastike sakenee ja muuttuu emulsiomaiseksi. Lisää joukkoon margariini nokareina koko ajan sekoittaen