Resepti
Herkullinen ananassalsa käy niin grillatulle kalalle kuin keitettyjen perunoiden tai salaatinkin kanssa.

Raaka-aineet |
|
puolikas ananas | |
puolikas punasipuli | |
puolikas lime | |
tuoretta korianteria oman maun mukaan | |
1 | punainen chili |
Loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä | |
suolaa | |
pippuria |

4
Valmistusohje
Leikkaa ananas palikoiksi ja grillaa palat rusehtaviksi.
Leikkaa grillattu ananas pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli, korianteri ja chili.
Sekoita ainekset kulhossa, raasta päälle vähän limenkuorta, purista joukkoon limen mehu ja kaada sekaan öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Helppoa!
Tämä resepti on yhteistyöresepti Mutsie.fi blogin kanssa.