Keijua syödessäsi tiedät, mitä syöt

Keijua syödessäsi tiedät, mitä syöt

 

Suomessa valmistettujen elintarvikkeiden tuoteturvallisuus on maailman huippua. Niin myös Keijun.

Suomessa laki määrittää paljon, mutta myös omat standardimme ovat korkeat. Tiedostamme kaikki ne tekijät ja riskit, jotka voivat heikentää tuotteidemme turvallisuutta. Pystymme tunnistamaan ja pitämään poissa tuotantoon liittyvät mikrobiologiset, kemialliset ja fysikaaliset riskit sekä allergeenit. Tämän ansiosta voimme esimerkiksi valmistaa levitteitä, joissa ei ole lainkaan lisä- ja säilöntäaineita.

Valvomme tarkasti raaka-aineidemme alkuperän, valmistusmenetelmien sekä jakelun turvallisuutta. Toimintamme perustuu viranomaisten hyväksymään omavalvontasuunnitelmaamme. Suomessa omavalvonnan toteutumista valvotaan säännöllisesti. Valvontaa suorittaa paikallinen elintarvikeviranomainen Ruokaviraston koordinoimana.

Keijun tuotannossa noudatetaan yhtä elintarviketurvallisuuden tiukimmista standardeista, BRC Foodia. Keijua valmistava Bunge Finland Oy on vuosittaisissa auditoinneissa arvioitu korkeimmalle AA-tasolle.

Yksi esimerkki tuotantomme turvallisuudesta on Keiju Valkea -levite, joka sai Allergiatunnuksen vuonna 2022. Sen valmistuksessa huolehditaan siitä, että tuote tai sen raaka-aineet eivät joudu missään vaiheessa kosketuksiin allergeenien kanssa. Keiju Valkea on lisä- ja väriaineeton, palmuöljytön sekä maidoton.