Sinussa on luontoa

Suomalaisuus kumpuaa luonnosta. Se heijastuu tyynen järven pinnasta, tuoksuu kuusen pihkassa. Se hymyilee meille kedon kukkina. Keiju-levitteet tuovat ripauksen luontoa kotiisi. Ne on valmistettu Suomessa, suomalaiseen makuun. Ne on kehitetty periksi antamattomalla tahdolla tuoda pöytään vain parasta.

Me suomalaiset olemme ainutlaatuinen sekoitus keskiyön aurinkoa ja kaamoksen pimeyttä, heinäkuun hellettä ja pakkasen pauketta. Luonnosta saa voimansa myös Suomessa valmistettu Keiju. Se on tehty luonnon omasta rypsiöljystä, jonka rasvahappokoostumus on ainutlaatuinen – kuin suomalaisen luonto. Sinussa on luontoa. Pidä siitä huolta.

Keiju tuo kedon keittiöösi

Keijun uudet pakkaukset tuovat kedon kukkia kotiisi. Niiden suunnittelussa on ollut mukana joukko suomalaisia kuluttajia. Suomalaisen luonnon kauneus on viitoittanut valintojamme. Keiju-tuotteissa haluamme tuoda esiin niiden raikkaan maun, puhtaat raaka-aineet ja suomalaisuuden. Loimme ruokapöytääsi rasiat, joiden toivomme tuovan iloa arkeesi. Ihastu uudistuneisiin Keiju-kuoseihin ja Keiju-uutuuksiin!