Levitteet ja juoksevat

Keiju-levitteet valmistetaan luonnon raaka-aineesta, puhtaasta rypsiöljystä. Auringon valossa keltaisena loistava rypsin kukka on täynnä rasvahappoja, joista erityisesti omega-3 (alfalinoleenihappo) on meille elintärkeä.

 

Suomalaiseen ruokavalioon

Keiju-levitteet on suunniteltu suomalaiseen ruokavalioon. Siksi niissä on myös runsaasti luustolle tärkeää D-vitamiinia, jota emme yleensä saa riittävästi ravinnosta. Kaikki Keiju-levitteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Näin voimme turvata tuotteiden korkean laadun ja kantaa samalla kortemme kekoon kotimaisen työllisyyden puolesta.

Yli 40 % rasvaa sisältäviä tuotteita voi käyttää myös ruoanlaittoon. Leivontaan ja paistamiseen olemme kehittäneet myös käteviä juoksevia margariineja pulloissa. Keiju-margariinit ovat nyt pukeutuneet uusiin rasioihin, jotka tuovat luonnon ruokapöytäämme. Oletko sinä jo nähnyt uudet rasiat?

TUOTERYHMÄT

 

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Keiju Rypsi -tuotteet

Aurinkoisesta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Keiju juhlistaa 100-vuotiasta Suomea lanseeraamalla maukkaan ja täyteläisen juhlavuoden sesonkilevitteen, jossa on runsaasti suomalaista voita.

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Keiju Alentaja -tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Keiju Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Keiju Levitteet ja juoksevat

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet