Levitteet ja juoksevat

 

Keiju MARGARIINIT

Keiju on ollut suomalaisten suosima levite jo vuosikymmenten ajan. Se levittyy leivälle pehmeästi myös jääkaappikylmänä ja tuo esiin tuoreen leivän ihanan maun. Kaikki Keiju-tuotteet ovat saaneet sydänmerkin. Se osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta omassa tuoteryhmässään parempi vaihtoehto.

Keiju-tuoteperheestä löydät tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kaipaatko kevyttä, maidotonta tai voimakkaammin maistuvaa levitettä?

LUE LISÄÄ

Keiju RYPSI

Keiju Rypsi -tuotteet ovat lisäaineettomia. Niissä luonnon omien raaka-aineiden ominaisuuksia on käytetty tuomaan haluttu maku, koostumus ja terveellisyys. Keiju Rypsin kehitystyö on taidonnäyte suomalaisesta elintarvikeosaamisesta. Nauti luonnollisempaa Keiju Rypsiä leivällä, ruoassa ja leivonnassa!

Lue lisää

Keiju+ DHA

Keiju+ DHA sisältää elimistölle tärkeitä kasviperäisiä, mikroleväöljystä saatavia DHA-rasvahappoja,
joita tarvitsemme päivittäin tukemaan sekä aivojemme että näköaistimme normaalia toimintaa.

Lue lisää

 Marinadit

Keiju MARINADIT

Keiju-marinadit on rypsiöljypohjainen vaihtoehto lihan, kalan, kanan ja kasvisten maustamiseen. Hyvään rypsiöljyyn on lisätty herkullisia yrttejä ja mausteita. Korkean rypsiöljypitoisuuden (yli 60 % tuotteesta) ansiosta Keiju-marinadit voidaan valmistaa ilman säilöntäaineita. Avaamattomina ne säilyvät myös huoneenlämmössä.

Keiju-marinadien käyttö on kätevää – jo puolessa tunnissa lihasta tulee mureampaa ja tasaisesti maustettua. Voit sivellä Keiju-marinadeja vaikka kasvisten tai grillijuuston päälle myös grillaamisen aikana. Kolmesta eri mausta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkeen paistamiseen ja grillaamiseen. Mikä on sinun suosikkisi?

Lue lisää

 Öljyt

Keiju ÖLJYT – ja elämä maistuu

Keiju tarjoaa monipuolisen valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat täysin lisäaineettomia. Sydänmerkki kertoo, että Keiju-öljyt on terveellinen valinta!

Yrttiöljyt Maukkaat Keiju-yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu tutuilla yrteillä. Lisä- ja säilöntäaineettomat yrttiöljyt soveltuvat mm. salaatteihin, marinadeihin, grillaukseen, paistamiseen sekä kala- ja kasvisruokiin. Keiju-yrttiöljyillä saat lisää makua keittiöösi!

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, pähkinöillä ja siemenillä maustetut rypsiöljyt, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt. Maut ovat melko mietoja, joten kokeile niitä rohkeasti erilaisiin ruokiin ja salaatteihin. Maustetuilla öljyillä saat helposti vaihtelua makumaailmaasi!

Perinteiset Keiju Rypsiöljy ja Keiju Auringonkukkaöljy sopivat parhaiten ruoanlaittoon.

Sydänmerkin saaneet Keiju-öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Lue lisää

Keiju Alentaja

Ajankohtaista

Keiju-pakkaukset voi nyt kierrättää

Vuoden 2016 alussa otettiin käyttöön valtakunnallisesti uusi muovipakkausten kierrätysjärjestelmä, jonka myötä luotiin muovipakkauksille valtakunnallinen kierrätyspisteverkosto. Kaikki muovia sisältävät Keiju-pakkaukset voi nyt käytön jälkeen toimittaa kierrätyspisteeseen, josta ne päätyvät kierrätykseen tai…

Lue lisää
iju-margariinit, levitteet ja juoksevat on valmistettu Suomessa

Kaikki Keiju-margariinit, kasvirasvalevitteet ja juoksevat valmistetaan Suomessa, Suomen ainoassa margariinitehtaassa. Kotimainen valmistus on vakuus tuotteiden laadukkuudesta ja puhtaudesta. Lisäksi se tietysti luo työpaikkoja Suomeen.

Lue lisää