Levitteet ja juoksevat

 

Keiju MARGARIINIT

Keiju on ollut suomalaisten suosima levite jo vuosikymmenten ajan. Se levittyy leivälle pehmeästi myös jääkaappikylmänä ja tuo esiin tuoreen leivän ihanan maun. Kaikki Keiju-tuotteet ovat saaneet sydänmerkin. Se osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta omassa tuoteryhmässään parempi vaihtoehto.

Keiju-tuoteperheestä löydät tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kaipaatko kevyttä, maidotonta tai voimakkaammin maistuvaa levitettä?

LUE LISÄÄ

Keiju RYPSI

Keiju Rypsi -tuotteet ovat lisäaineettomia. Niissä luonnon omien raaka-aineiden ominaisuuksia on käytetty tuomaan haluttu maku, koostumus ja terveellisyys. Keiju Rypsin kehitystyö on taidonnäyte suomalaisesta elintarvikeosaamisesta. Nauti luonnollisempaa Keiju Rypsiä leivällä, ruoassa ja leivonnassa!

Lue lisää

Keiju+

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Lue lisää

Keiju Paahdetut siemenet

Uusi Keiju Paahdetut siemenet on herkullisen rouskuva arkilevite leivän päälle sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Sisältää runsaasti ihanan rapeita siemeniä ja luonnon omaa rypsiöljyä.

Lue lisää

 Öljyt

Keiju ÖLJYT – ja elämä maistuu

Keiju tarjoaa monipuolisen valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat täysin lisäaineettomia. Sydänmerkki kertoo, että Keiju-öljyt on terveellinen valinta!

Yrttiöljyt Maukkaat Keiju-yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu tutuilla yrteillä. Lisä- ja säilöntäaineettomat yrttiöljyt soveltuvat mm. salaatteihin, marinadeihin, grillaukseen, paistamiseen sekä kala- ja kasvisruokiin. Keiju-yrttiöljyillä saat lisää makua keittiöösi!

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, pähkinöillä ja siemenillä maustetut rypsiöljyt, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt. Maut ovat melko mietoja, joten kokeile niitä rohkeasti erilaisiin ruokiin ja salaatteihin. Maustetuilla öljyillä saat helposti vaihtelua makumaailmaasi!

Herkullisissa Keiju makuöljyissä yhdistyvät pehmeä rypsiöljy ja herkulliset maut sitruuna, valkosipuli ja rosmariini.
Öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon, kokeile niitä rohkeasti paistamiseen, ruoanlaittoon ja sekä leivontaan.

Perinteiset Keiju Rypsiöljy ja Keiju Auringonkukkaöljy sopivat parhaiten ruoanlaittoon.

Sydänmerkin saaneet Keiju-öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Lue lisää

Keiju Alentaja

Ajankohtaista

Laadukas tuote samoin kuin tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita tuotteiden pakkausmateriaaleja valittaessa. Arvioidessamme eri pakkausvaihtoehtoja huomioimme myös eri materiaalien ympäristövaikutukset. Sen lisäksi että panostamme laadukkaaseen tuotesisältöön on meille tärkeää myös se,…

Lue lisää
iju-margariinit, levitteet ja juoksevat on valmistettu Suomessa

Kaikki Keiju-margariinit, kasvirasvalevitteet ja juoksevat valmistetaan Suomessa, Suomen ainoassa margariinitehtaassa. Kotimainen valmistus on vakuus tuotteiden laadukkuudesta ja puhtaudesta. Lisäksi se tietysti luo työpaikkoja Suomeen.

Lue lisää

Kaikissa Bunge Finland Oy:n valmistamissa kuluttaja- ja suurkeittiötuotteissa käytetään ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) -standardin mukaista vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm…

Lue lisää