Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
                                                    Lue lisää
                                                Yrttinen luksuslevite
                                    Yhteistyöresepti
                                
                                
                                            Tämä resepti on yhteistyöresepti Pinossa-blogin kanssa.
                                        
                                        
                                                                    
                    
                                Ainekset: | 
                        |
| 1/2 rasiaa | 
                                     
                                                                                Keiju Merisuolaa
                                     
                                                                                                                                                                                                
                                                                                                             | 
                            
| 1 | 
                                     
                                                                                valkosipulinkynsi
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            
| 
                                     
                                                                                valitsemiasi tuoreita yrttejä (esim. 1/2 punttia persiljaa ja 1/4 rakuunaa)
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
Valmistusohje
Laita Keiju Merisuola kulhoon, ja vatkaa sitä voimakkaasti sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
Väri muuttuu valkoiseksi ja rakenne kuohkeaksi.
Sekoita joukkoon raastettu valkosipulinkynsi ja hienonnetut yrtit.
Tarjoa leivän kera.