Tuna melt

30 min
4

Arvostele resepti

Tuna melt

Tuna melt on klassikkosandwich. Voit halutessasi käyttää tonnikalan sijasta myös esimerkiksi lämminsavulohta.

Tonnikalatahna

300 g
tonnikalapaloja öljyssä valutettuna
150 g
Keiju vegaanista majoneesia
0,25 dl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
0,5 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
8
viipaletta paahtoleipää
4 rkl
Keiju Valkosipulilevitettä
30 g
pinaatin lehtiä
220 g
paahdettua paprikaa suikaloituna
8
viipaletta laktoositonta emmentaljuustoa
3 rkl
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia paistamiseen

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki tonnikalatahnan ainekset nuolijalla tasaiseksi massaksi.
  2. Voitele leipäviipaleet valkosipulilevitteellä. Asettele 4 leivän päälle tonnikalatahnaa. Kasaa tonnikalatahnan päälle pinaatin lehtiä, paahdettua paprikaa ja lopuksi emmentaljuustoa. Aseta leipä viipale kanneksi päälle.
  3. Voitele sandwichien molemmat pinnat kevyesti margariinilla. Paista leivät voileipägrillissä, vohveliraudalla tai paistinpannulla kullanruskeiksi. Tarjoile tuna melt sandwichit sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin kanssa.