Keiju Makuisa on Suomessa valmistettu maukas palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen tuote maistuu joko sellaisenaan leivän päällä tai yhdessä muiden leivänpäällisten…
Lue lisää
Tuna melt

30 min

4

Tuna melt on klassikkosandwich. Voit halutessasi käyttää tonnikalan sijasta myös esimerkiksi lämminsavulohta.
Tonnikalatahna |
|
300 g |
tonnikalapaloja öljyssä valutettuna
|
150 g |
Keiju vegaanista majoneesia
|
0,25 dl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
0,5 tl |
savupaprikajauhetta
|
1 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 tl |
suolaa
|
|
|
8 |
viipaletta paahtoleipää
|
4 rkl |
Keiju Valkosipulilevitettä
|
30 g |
pinaatin lehtiä
|
220 g |
paahdettua paprikaa suikaloituna
|
8 |
viipaletta laktoositonta emmentaljuustoa
|
3 rkl |
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia paistamiseen
|
Valmistusohje
- Sekoita kaikki tonnikalatahnan ainekset nuolijalla tasaiseksi massaksi.
- Voitele leipäviipaleet valkosipulilevitteellä. Asettele 4 leivän päälle tonnikalatahnaa. Kasaa tonnikalatahnan päälle pinaatin lehtiä, paahdettua paprikaa ja lopuksi emmentaljuustoa. Aseta leipä viipale kanneksi päälle.
- Voitele sandwichien molemmat pinnat kevyesti margariinilla. Paista leivät voileipägrillissä, vohveliraudalla tai paistinpannulla kullanruskeiksi. Tarjoile tuna melt sandwichit sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin kanssa.