Tomaatti-mozzarellasalaatti

Arvostele resepti

Perinteinen tomaatti-mozzarellasalaatti koristeltuna rucolalla ja kevätsipulilla

Raaka-aineet:

1 ruukku
rucolaa
4 kpl
tomaatteja
125 g
mozzarella juustoa
1/2 nippua
kevätsipulia

Kastike:

3 rkl
Keiju Rypsiöljy 500 ml
1 rkl
viinietikkaa
1 rkl
hunajaa
1
murskattu valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
suolaa

Valmistusohje

Huuhdo ja revi rucola, leikkaa tomaatit viipaleiksi, leikkaa kevätsipuli, leikkaa myös mozzarellajuusto sopiviksi suupaloiksi. Kokoa kaikki kerroksittain tarjoiluastiaan. Tee kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Kaada kastike salaatin päälle.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta