Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Tillivohvelit

30 min

20 kpl

Ainekset: |
|
3 dl |
maito
|
3 |
keltuaista
|
2,5 dl |
vehnäjauho
|
1 dl |
tattarijauho
|
1 tl |
leivinjauhe
|
1 tl |
Suola
|
2 dl |
vaalea olut tai soodavesi
|
3 |
valkuaista
|
3 |
tuuheaa oksaa tilliä varsineen
|
10 g |
paahdettu ja jauhettu fenkolinsiemen ja tillinsiemen
|
80 g |
Keiju Juokseva
|
Valmistusohje
Valmista tilliöljy: mittaa öljy, pilkotut tillinoksat ja mausteet huhmareeseen.
Hienonna aineksista tasainen pyree.
Sekoita maito, keltuaiset, jauhot, mausteet ja tilliöljy. Anna massan turvota hetki.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, yhdistä kaikki loput ainekset yhteen nuolijalla nostellen.
Paista vohvelit vohveliraudalla ja käytä voiteluun Keiju sitruuna rypsiöljyspraytä