Resepti

Ainekset: |
|
300 g | tofua |
1 kpl | punasipuli |
100 g | kirsikkatomaatteja |
1/4 | isosta munakoisosta (tai puolikas pientä) |
150 g | paseerattua tomaattia |
2 rkl | kermaa tai kookoskermaa |
5-6 rkl | Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä |
3 rkl | soijahiutaleita annoksen päälle |
Valmistusohje
Tee näin:
1. Pilko munakoiso, punasipuli ja tofu noin 1-2 cm kuutioiksi ja siivuta kirsikkatomaatit.
2. Paista Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyn (4 rkl) kanssa munakoiso, punasipuli ja tofu keskilämmöllä, välillä sekoittaen. Kun tofun pinta on ruskistunut, lisää paseerattu tomaatti ja kirsikkatomaattiviipaleet.
3. Hauduttele miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää kerma ja vielä 1-2 rkl Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä. Kastike on valmis.
Tarjoile riisin kera. Ripottele päälle soijahiutaleita tai esimerkiksi cashew-pähkinöitä.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Puutalobaby blogin kanssa.