Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
                                                    Lue lisää
                                                Sitruuna-parmesan -kana
                    
                                Raaka-aineet | 
                        |
| 
                                     
                                                                                Ohuita kananfileitä
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
| 
                                     
                                                                                Vaaleita leivänmuruja
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
| 
                                     
                                                                                parmesanjuustoraastetta
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
| 
                                     
                                                                                mustapippuria
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
| 
                                     
                                                                                suolaa
                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                     | 
                            |
| 
                                     
                                                                                Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
                                     
                                                                                                                                                                                                
                                                                                                             | 
                            |
Valmistusohje
Laita uunivuokaan loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä, Laita uuni lämpiämään noin 200 asteeseen. Yhdistä suola, pippuri, leivänmurut ja parmesanraaste. Laita kananfileet vuokaan ja ripottele seos niiden pinnalle. Lorauta päälle kunnon loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä. Paista kypsäksi. Tarjoa esimerkiksi spelttisuurimoiden kanssa ja lisäksi mukaan sitruunalohkoja, joista voi puristaa mehua kanan ja speltin päälle.
Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijänä Kati Lampi