Resepti

Ainekset |
|
200 g | ohrahelmiä |
4 dl | vettä |
1 tl | suolaa |
200 g | naatillisia pikkuporkkanoita |
1 rkl | Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä |
1 tl | suolaa |
1 rkl | dukkah-mausteseosta |
200 g | kikherneitä |
50 g | mikroyrttejä |
100 g | kuivattuja karpaloita |
Valmistusohje
Keitä ohrahelmiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Valuta kypsä ohra ja jäähdytä. Halkaise pikkuporkkanat ja kypsennä pannulla Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyssä.
Siirrä porkkanat pois pannulta ja paista samalla pannulla dukkah-mausteseoksella maustetut kikherneet rapeiksi.
Rakenna syviin kulhoihin salaattibowl ohrasta, pikkuporkkanoista, kikherneistä, mikroyrteistä, kuivatuista karpaloista ja porkkanatahnasta.