Resepti
![Syvässä kulhossa Keijun herkullinen salaattibowl valmiina tarjoiltavaksi](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/2153c59cc608b211cabf0be5519f37530b46_00000000000000000.jpg)
Ainekset |
|
200 g |
ohrahelmiä
|
4 dl |
vettä
|
1 tl |
suolaa
|
200 g |
naatillisia pikkuporkkanoita
|
1 rkl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
1 tl |
suolaa
|
1 rkl |
dukkah-mausteseosta
|
200 g |
kikherneitä
|
50 g |
mikroyrttejä
|
100 g |
kuivattuja karpaloita
|
Valmistusohje
Keitä ohrahelmiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Valuta kypsä ohra ja jäähdytä. Halkaise pikkuporkkanat ja kypsennä pannulla Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyssä.
Siirrä porkkanat pois pannulta ja paista samalla pannulla dukkah-mausteseoksella maustetut kikherneet rapeiksi.
Rakenna syviin kulhoihin salaattibowl ohrasta, pikkuporkkanoista, kikherneistä, mikroyrteistä, kuivatuista karpaloista ja porkkanatahnasta.