Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
                                                    Lue lisää
                                                Salaattibowl
 
                    | Ainekset | |
| 200 g | 
                                                                                ohrahelmiä
                                     | 
| 4 dl | 
                                                                                vettä
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                                suolaa
                                     | 
| 200 g | 
                                                                                naatillisia pikkuporkkanoita
                                     | 
| 1 rkl | 
                                                                                Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                                suolaa
                                     | 
| 1 rkl | 
                                                                                dukkah-mausteseosta
                                     | 
| 200 g | 
                                                                                kikherneitä
                                     | 
| 50 g | 
                                                                                mikroyrttejä
                                     | 
| 100 g | 
                                                                                kuivattuja karpaloita
                                     | 
Valmistusohje
Keitä ohrahelmiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Valuta kypsä ohra ja jäähdytä. Halkaise pikkuporkkanat ja kypsennä pannulla Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyssä.
Siirrä porkkanat pois pannulta ja paista samalla pannulla dukkah-mausteseoksella maustetut kikherneet rapeiksi.
Rakenna syviin kulhoihin salaattibowl ohrasta, pikkuporkkanoista, kikherneistä, mikroyrteistä, kuivatuista karpaloista ja porkkanatahnasta.
 
                                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                