Kätevän ja monikäyttöisen sitruunaöljysprayn avulla maustat minkä tahansa ruoan nopeasti, herkullisesti ja tarkasti. Makua nappia painamalla, kirjaimellisesti. Pakkauskoko 200 ml.…
Lue lisää
Reuben sandwich

45 min

4

Saat valmistettua Reuben sandwichista kasvisversion vaihtamalla lihan MUU Roast Biifiin. Jos haluat vegaanisen annoksen, korvaa emmentaljuusto vegaanisella juustoviipaleella.
Pikkelöity punasipuli |
|
0,5 dl |
omena-, riisi- tai valkoviinietikkaa
|
0,5 dl |
vettä
|
0,5 dl |
sokeria
|
1 tl |
suolaa
|
1 |
iso punasipuli suikaloituna
|
Hapankaali |
|
200 g |
hapankaalia
|
1 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 |
punasipulista valmistetut pikkelöidyt punasipulit valutettuna
|
Keiju sitruuna rypsiöljysprayta
|
|
Sinappimajoneesi |
|
150 g |
Keiju vegaanista majoneesia
|
2-3 rkl |
karkeaa dijonsinappia
|
|
|
1 pkt |
perunabriosseja (4kpl)
|
4 rkl |
Keiju Makuisa rypsiöljymargariinia
|
4 rkl |
Keiju Valkosipulilevitettä
|
400 g |
kypsää naudan pastramia, briskettiä tai pippurileikkelettä
|
8 siivua |
siivua laktoositonta emmentaljuustoa
|
Valmistusohje
- Valmista pikkelöity punasipuli sekoittamalla etikka, vesi, sokeri ja suola kattilassa sekaisin. Kuumenna kiehuvaksi niin, että sokeri on liuennut. Kaada lämmin neste punasipulien päälle ja siirrä jääkaappiin jäähtymään.
- Sekoita hapankaalin ainesosat kulhossa sekaisin ja suihki joukkoon muutama painallus Keiju sitruuna rypsiöljysprayta.
- Valmista majoneesi sekoittamalla ainekset kulhossa sekaisin.
- Voitele perunabriossit molemmin puolin margariinilla. Paahda leipiin kaunis pinta pannulla. Levitä molemmille puolille valkosipulilevitettä ja aseta lihaviipaleet briossien pohjien päälle. Peitä lihaviipaleet juustolla ja pidä leipien pohjia 200-asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut.
- Aseta hapankaali sulaneen juuston päälle ja levitä sinappimajoneesia kannen päälle. Nosta kansi päälle ja tarjoile valmis Reuben sandwich esimerkiksi sipsien tai paahdettujen perunoiden kanssa.