Keiju Grilli & Marinadi -öljy on kausituote ja saatavilla vain rajoitetusti. Keiju Grilli & Marinadi –öljy on valkosipulilla, timjamilla ja…
Lue lisää
Pimientos de Padron -paprikat ja kermaviiliaioli
40 min
4
Pimientos de Padron on suosittu espanjalainen tapasruoka, joka sopii tarjoiltavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi grillatun lihan tai kanan lisukkeena.
Kermaviiliaioli |
|
| 1 |
kananmuna
|
| 2 tl |
hunaja dijon-sinappia
|
| 0,5 |
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
| 1 tl |
suolaa
|
| 1 tl |
sokeria
|
| 0,5 tl |
rouhittua mustapippuria
|
| 1 |
valkosipulinkynsi raastettuna
|
| 3 dl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
| 100 g |
kermaviiliä
|
Pimientos de Padron -paprikat |
|
| 600 g |
Pimientos de Padron -paprikoita
|
| 0,5 dl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
| 1 tl |
suolaa
|
| 0,5 |
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
Valmistusohje
- Sekoita sauvasekoittimella kaikki aiolin ainekset keskenään öljyä ja kermaviiliä lukuun ottamatta. Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana ja soseuta samaan aikaan sauvasekoittimella. Lisää lopuksi joukkoon kermaviili.
- Pyörittele paprikat öljyssä ja mausta suolalla. Grillaa paprikoita noin 2 minuuttia per puoli. Mausta grillatut Pimientos de Padron -parikat lopuksi sitruunan mehulla ja kuorella.
Annoksesta saa vegaanisen vaihtamalla aiolin vegaaniseen majoneesiin.