Resepti
Sopivan tuliset Pil Pil -katkaravut ovat alkuruokaklassikko, joka on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray helpottaa valmistusta vielä entisestään.

Ainekset: |
|
4 | valkosipulinkynttä |
1 | punainen chili |
Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray | |
400 g | kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä |
suolaa | |
mustapippuria | |
Tarjoiluun |
|
leipää | |
korianteria |

10 min

4
Valmistusohje
Viipaloi valkosipunlinkynnet ja chili. Suihkauta kuumaan pannuun oliiviöljysprayta ja lisää viipaloidut chilit, valkosipulit ja katkaravut. Paista 2 minuuttia, käännä katkaravut ja paista toiset 2 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile korianterilla koristeltuna paahdetun leivän kanssa.