Resepti
Sopivan tuliset Pil Pil -katkaravut ovat alkuruokaklassikko, joka on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray helpottaa valmistusta vielä entisestään.
![Pil Pil -katkaravut](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/3149fa3b918646ab9d0bcf726c92eccf4538_00000000000000000.jpg)
Ainekset: |
|
4 |
valkosipulinkynttä
|
1 |
punainen chili
|
Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray
|
|
400 g |
kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä
|
suolaa
|
|
mustapippuria
|
|
Tarjoiluun |
|
leipää
|
|
korianteria
|
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/time-icon.png)
10 min
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
4
Valmistusohje
Viipaloi valkosipunlinkynnet ja chili. Suihkauta kuumaan pannuun oliiviöljysprayta ja lisää viipaloidut chilit, valkosipulit ja katkaravut. Paista 2 minuuttia, käännä katkaravut ja paista toiset 2 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile korianterilla koristeltuna paahdetun leivän kanssa.