Parsa-arancinit

Parsa-arancinit

riisipallerot:

6vihreää parsaa
1sipuli
1 rklKeiju rypsiöljyä
1 lvettä
½kasvisliemikuutio
2 dlrisottoriisiä (arborio tai carnaroli)
100 gparmesanjuustoa, raastettuna
100 gappenzellerjuustoa (tai muuta, voimakkaan makuista, sulavaa juustoa)
1 rklhienonnettua tuoretta oreganoa tai meiramia
n. 1 tlsuolaa
mustapippuria

uppopaistamiseen:

n. 7 dlKeiju rypsiöljyä

kuorrutus:

1 dlvehnäjauhoja
2kananmunaa
3 dlkorppujauhoja
1 tlsuolaa
1 tlpaprikajauhetta

Paprikadippi:

4 kplsäilöttyjä, paahdettuja paprikoita
1 rklKeiju rosmariini rypsiöljyä
1valkosipulin kynsi
1 tlsavupaprikajauhetta
1 tlhunajaa