Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Parmesaaniperunat
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Hilla Stenlundin kanssa.

Ainekset: |
|
Keitettyjä perunoita
|
|
50 g |
Keiju Merisuola -levitettä
|
2-3 dl |
raastettua parmesaania
|
persiljasilppua
|
Valmistusohje
Keitä perunat, kaada vesi pois ja nosta kypsät perunat pellille. Murskaa perunat.
Sulata mikrossa Keiju Merisuola -levitettä ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja persiljasilppua. Kaada seos murskattujen perunoiden päälle.
Laita pelti 200 asteiseen uuniin, kunnes parmesaani on sulanut ja perunat saaneet hiukan ruskeaa sävyä.