Resepti
Paahdetut uudet perunat ovat maukas lisä kesäkeittiöön.

Raaka-aineet |
|
12 | pientä uutta perunaa |
1 pkt | tuoreita vihreitä papuja (n. 150 g) |
1 | nippu retiisejä |
2-3 rkl | Keiju rypsiöljyä |
2 tl | sormisuolaa |
pari rouhausta mustapippuria | |
muutamia tuoreita rosmariininoksia |
Valmistusohje
Pese perunat, pavut ja retiisit.
Halkaise perunat ja pätki pavut.
Leikkaa retiisit muutamaan osaan.
Asettele vihannekset uunivuokaan, pirskota päälle rosmariini rypsiöljy ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.
Paahda kasviksia 200 asteisessa uunissa, kunnes perunat ovat kypsiä.
Tarjoa kesäruokien lisukkeena.
Lisuke maistuu hyvältä myös kylmänä esimerkiksi grillatun kalan kanssa.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Jotain Maukasta blogin kanssa.