Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
                                                    Lue lisää
                                                Paahdettu porkkanatahna

35 min

4:lle
 
                    Keiju sitruuna & basilika yrttiöljy antaa herkullisen sitruksisen maun tähän kesäiseen porkkanatahnaan. Tarjoile tahna dippikasvisten tai maukkaan salaattibowlin kanssa.
| Ainekset | |
| 4 | 
                                                                                isoa porkkanaa
                                     | 
| 6 | 
                                                                                pientä uutta perunaa
                                     | 
| 4 rkl | 
                                                                                Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
                                     | 
| 1 | 
                                                                                valkosipulinkynsi
                                     | 
| 2 rkl | 
                                                                                hienonnettua lehtipersiljaa
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                                suolaa
                                     | 
| 1/2 tl | 
                                                                                rouhittua mustapippuria
                                     | 
Valmistusohje
Pese ja pilko porkkanat sekä perunat pienemmäksi.
Mausta ruokalusikallisella Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Laita tehosekoittimeen lopun öljyn, valkosipulin, lehtipersiljan, suolan ja pippurin kanssa.
Aja tahnaksi. Lisää tehosekoittimeen tilkka vettä jos porkkanatahna ei tahdo muodostua.
 
                                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                