Mustaherukkatuorepuuro

10 min + passiivinen 30 min
2

Arvostele resepti

Mustaherukkatuorepuuro

Ravitseva tuorepuuro on arjen helpottaja, joka valmistuu kuin itsestään. Lisää joukkoon Keijun D-vitaminoitua rypsiöljyä ja saat suurimman osan päivän D-vitamiinin saantisuosituksesta jo heti aamupalalla.

Aineosat

2 dl
mustaherukoita
1 dl
kaurahiutaleita
0,5 dl
kauraleseitä
1 rkl
chia-siemeniä
3 dl
maustamatonta jogurttia
1 rkl
hunajaa
2 rkl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Sulata mustaherukat ja survo karkeasti. Lisää kaikki tuorepuuron ainekset kulhoon ja sekoita. Anna tuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia tai yön yli.