Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Mustaherukkatuorepuuro

10 min + passiivinen 30 min

2

Ravitseva tuorepuuro on arjen helpottaja, joka valmistuu kuin itsestään. Lisää joukkoon Keijun D-vitaminoitua rypsiöljyä ja saat suurimman osan päivän D-vitamiinin saantisuosituksesta jo heti aamupalalla.
Aineosat |
|
2 dl |
mustaherukoita
|
1 dl |
kaurahiutaleita
|
0,5 dl |
kauraleseitä
|
1 rkl |
chia-siemeniä
|
3 dl |
maustamatonta jogurttia
|
1 rkl |
hunajaa
|
2 rkl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
Valmistusohje
- Sulata mustaherukat ja survo karkeasti. Lisää kaikki tuorepuuron ainekset kulhoon ja sekoita. Anna tuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia tai yön yli.