Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Mustaherukkatuorepuuro
10 min + passiivinen 30 min
2
Ravitseva tuorepuuro on etenkin aamujen helpottaja, joka valmistuu kuin itsestään. Lisää joukkoon Keijun D-vitaminoitua rypsiöljyä ja saat suurimman osan päivän D-vitamiinin saantisuosituksesta jo heti aamupalalla.
Aineosat |
|
| 2 dl |
mustaherukoita
|
| 1 dl |
kaurahiutaleita
|
| 0,5 dl |
kauraleseitä
|
| 1 rkl |
chia-siemeniä
|
| 3 dl |
maustamatonta jogurttia
|
| 1 rkl |
hunajaa
|
| 2 rkl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
Valmistusohje
- Sulata mustaherukat ja survo karkeasti. Lisää kaikki tuorepuuron ainekset kulhoon ja sekoita. Anna tuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia tai yön yli.