Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Marjapiirakka
1 h
8
Perinteinen marjapiirakka muropohjalla saa täytteekseen kirpeitä viinimarjoja ja täyteläistä rahkaa. Täytteeksi voit valita mieluisat marjat saatavuuden mukaan.
Taikina |
|
| 150 g |
Keiju Merisuola rypsiöljy-kasvirasvalevitettä
|
| 1 dl |
tomusokeria
|
| 1 tl |
vaniljasokeria
|
| 1 |
kananmuna
|
| 4 dl |
vehnäjauhoja
|
| 0,5 dl |
kauraleseitä
|
Täyte |
|
| 2 dl |
maitorahkaa
|
| 0,5 dl |
kermaa
|
| 1 dl |
sokeria
|
| 1 tl |
vaniljasokeria
|
| 3 |
kananmunaa
|
| 3 dl |
punaherukoita (tai muita marjoja)
|
Valmistusohje
- Vaahdota pehmeä margariini ja tomusokeri. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada taikinan päälle.
- Paista marjapiirakkaa 160-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Jäähdytä hieman ennen tarjoilua.