Limonellopasta

30 min
4

Arvostele resepti

Limonellopasta

Limonellopastan voit valmistaa kanan lisäksi esimerkiksi halloumijuustosta. Tuoreiden yrttien käyttäminen jogurttikastikkeessa ei ole pakollista, vaan ne voi korvata kuivatuilla yrteillä.

Jogurttikastike

300 g
laktoositonta turkkilaista jogurttia
1
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
2 rkl
Keiju Salaatti & Pasta -öljyä
1 tl
rouhittua mustapippuria
0,5 ruukkua
tuoretta basilikaa tai lehtipersiljaa
2 rkl
Keiju Salaatti & Pasta -öljyä
300 g
broilerin paisti- tai fileesuikaleita
1 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
1 rkl
hunajaa
400 g
tagliatelle tai fettucine kuivapastaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki jogurttikastikkeen ainekset kulhossa sekaisin.
  2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Laita pannulle broilerisuikaleet, mausta ne kurkumalla sekä suolalla ja paista kypsiksi. Lisää lopuksi joukkoon hunaja.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Säästä 2 dl keitinvettä pastan viimeistelyä varten.
  4. Sekoita pasta, broilerisuikaleet ja jogurttikastike sekaisin kulhossa, pannulla tai kattilassa. Kastiketta ei tarvitse kuumentaa, mikäli pasta ja kanasuikaleet ovat kuumia.
  5. Ohenna valmis limonellopasta tarvittaessa keitinvedellä.