Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Lehtikaalipesto
15 min
4
Lehtikaalista valmistettu pesto sopii pastan kastikkeeksi tai levitteeksi leivälle. Kun valmistat peston Keijun D-vitaminoidusta öljystä saat yhdestä annoksesta päivän saantisuosituksen verran D-vitamiinia.
Aineosat |
|
| 50 g |
lehtikaalia
|
| 1 |
avokado
|
| 1 |
valkosipulinkynsi
|
| 0,5 pnt |
persiljaa
|
| 3 rkl |
auringonkukansiemeniä
|
| 50 g |
parmesaaniraastetta
|
| 1 rkl |
omenaviinietikkaa
|
| 0,5 tl |
suolaa
|
| 3 dl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
Valmistusohje
- Ota lehtikaalista paksu ruotiosa pois. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.