Resepti
![Uunituoreet kuorelliset lohkoperunat tarjolla broilerin ja sitruunoiden kera](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/9188c84e6c5195bddd32c26ab73905aeb0b_00000000000000000.jpg)
Raaka-aineet |
|
10 |
keskikokoista perunaa
|
4 rkl |
Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyä
|
Pari kierrosta viispippuria myllystä ja tuoreita yrttejä (esim. rosmariini tai timjami)
|
Valmistusohje
Pese perunat hyvin ja kuivaa. Lohko perunat veneen mallisiksi. Laita ne pellille leivinpaperin päälle ja sivele Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyllä. Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia. Ripota päälle hiukan pippuria ja tuoreita yrttejä. Sopii esimerkiksi lihan tai broilerin lisukkeeksi.