Kun ruoassa pitää olla potkua, valitse chili, tomaatti ja basilika yhdistettynä laadukkaaseen rypsiöljyyn. Tällä yrttiöljyllä tuunaat helposti vahvaa makua ruokaasi.…
Lue lisää
Kuorelliset lohkoperunat
Raaka-aineet |
|
10 |
keskikokoista perunaa
|
4 rkl |
Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyä
|
Pari kierrosta viispippuria myllystä ja tuoreita yrttejä (esim. rosmariini tai timjami)
|
Valmistusohje
Pese perunat hyvin ja kuivaa. Lohko perunat veneen mallisiksi. Laita ne pellille leivinpaperin päälle ja sivele Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyllä. Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia. Ripota päälle hiukan pippuria ja tuoreita yrttejä. Sopii esimerkiksi lihan tai broilerin lisukkeeksi.