Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Kreikkalainen salaatinkastike
Raaka-aineet |
|
2 rkl |
sitruunamehua
|
2 kpl |
valkosipulin kynttä
|
1/2 tl |
hienokiteistä merisuolaa
|
ripaus mustapippuria myllystä
|
|
2 tl |
tuoretta oreganoa silputtuna
|
6 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
Valmistusohje
Kuori valkosipulin kynnet ja silppua veitsellä pieneksi. Silppua oregano. Sekoita sitruunamehu ja mausteet keskenään. Lisää lopuksi öljy. Vatkaa tai ravista ainekset kunnolla juuri ennen käyttöä, sillä muutoin öljy nousee kastikkeen pintaan. Valuta kastike valmiin salaatin päälle. Kastike sopii hyvin esimerkiksi vihersalaatille tai kreikkalaiselle salaatille.