Resepti
Kirpeitä kotimaisia omenoita ja suolaista kookoskinuskia – Tämän herkullisen kinuskin täyteläisyys ja suolaisuus syntyy Keiju Merisuolasta, joka on hieman runsaammin suolattu kasvipohjainen levite.
Ainekset: |
|
4 |
omenaa
|
2 |
reilua nokaretta Keiju Merisuolaa
|
1 dl |
kookoskermaa
|
1 dl |
kookossokeria
|
1 tl |
piparkakkumaustetta
|
Digestivekeksejä
|
2-4
Valmistusohje
Poista omenan keskusta ja siivuta. Lisää pannulle Keiju Merisuolan kanssa. Anna omenoiden saada väriä pintaan, jonka jälkeen kaada pannulle kookoskerma ja kookossokeri. Mausta piparkakkumausteella. Sekoita kunnes omenat ovat hieman pehmenneet ja kookossokeri on sulanut. Lado digestivekeksien päälle ja nauti!
Tämä resepti on yhteistyöresepti Oona Poutiaisen kanssa.