Keiju Valkosipulilevite on Suomessa valmistettu maukas oikeaa valkosipulia sisältävä palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen margariini soveltuu erinomaisesti sekä leivän päälle, ruoanvalmistukseen…
Lue lisää
Katsu sando

1 h

4

Saat valmistettua katsu sandosta kasvisversion korvaamalla broilerin MUU nugeteilla. Voit kokeilla myös tofua tai kasvisnugetteja.
Kaalisalaatti |
|
300 g |
varhaiskaali- tai valkokaalisuikaletta
|
0,25 dl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
180 g |
Keiju vegaanista majoneesia
|
1 tl |
suolaa
|
Paneroitu broilerin paistileike |
|
450 g |
broilerin luuttomia paistileikkeitä
|
1 dl |
vehnäjauhoja
|
2 |
kananmunaa
|
2 dl |
panko- tai korppujauhoja
|
|
|
1,5 dl |
Keiju rypsiöljyä paistamiseen
|
|
|
8 |
viipaletta paahtoleipää
|
4 rkl |
Keiju Valkosipulilevitettä
|
1 dl |
valmista bulgogi- tai tonkatsu-kastiketta
|
Valmistusohje
- Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa sekaisin. Voit halutessasi lisätä kaalisalaattiin myös esimerkiksi seesaminsiemeniä, hienonnettua kevätsipulia tai korianteria.
- Kuivaa broilerin paistileikkeet talouspaperilla. Laita vehnäjauhot, kananmunat ja pankojauhot kaikki erillisiin astioihin. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla tai vispilällä. Pyöritä paistileikkeet ensin kauttaaltaan vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
- Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa kuumaksi. Paista paistileikkeitä molemmin puolin keskikovalla lämmöllä noin 2 minuutin ajan per puoli kunnes pinta on kullanruskea.
- Voitele paahtoleivät molemmin puolin valkosipulilevitteellä. Levitä kaalisalaattia tasaisesti 4 leipäviipaleen päälle. Nosta päälle paistileike ja valele sen pinta bulgogi tai tonkatsu-kastikkeella. Nosta lopuksi toinen leipä päälle. Halkaise valmiit katsu sandot puoliksi veitsellä ja tarjoile.