Katsu sando

1 h
4

Arvostele resepti

Katsu sando

Saat valmistettua katsu sandosta kasvisversion korvaamalla broilerin MUU nugeteilla. Voit kokeilla myös tofua tai kasvisnugetteja.

Kaalisalaatti

300 g
varhaiskaali- tai valkokaalisuikaletta
0,25 dl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
180 g
Keiju vegaanista majoneesia
1 tl
suolaa

Paneroitu broilerin paistileike

450 g
broilerin luuttomia paistileikkeitä
1 dl
vehnäjauhoja
2
kananmunaa
2 dl
panko- tai korppujauhoja
1,5 dl
Keiju rypsiöljyä paistamiseen
8
viipaletta paahtoleipää
4 rkl
Keiju Valkosipulilevitettä
1 dl
valmista bulgogi- tai tonkatsu-kastiketta

Valmistusohje

  1. Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa sekaisin. Voit halutessasi lisätä kaalisalaattiin myös esimerkiksi seesaminsiemeniä, hienonnettua kevätsipulia tai korianteria.
  2. Kuivaa broilerin paistileikkeet talouspaperilla. Laita vehnäjauhot, kananmunat ja pankojauhot kaikki erillisiin astioihin. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla tai vispilällä. Pyöritä paistileikkeet ensin kauttaaltaan vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  3. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa kuumaksi. Paista paistileikkeitä molemmin puolin keskikovalla lämmöllä noin 2 minuutin ajan per puoli kunnes pinta on kullanruskea.
  4. Voitele paahtoleivät molemmin puolin valkosipulilevitteellä. Levitä kaalisalaattia tasaisesti 4 leipäviipaleen päälle. Nosta päälle paistileike ja valele sen pinta bulgogi tai tonkatsu-kastikkeella. Nosta lopuksi toinen leipä päälle. Halkaise valmiit katsu sandot puoliksi veitsellä ja tarjoile.