Kana-halloumipasta

30 min
4

Arvostele resepti

Kana-halloumipasta

Kana-halloumipasta on nopea arkiruoka, joka valmistuu helposti puolessa tunnissa.

Aineosat

0,5 dl
Keiju Salaatti & Pasta -öljyä
300 g
broilerin filee- tai paistisuikaleita
200 g
laktoositonta halloumijuustoa
1
punasipuli
2 rkl
tomaattipyreetä
400 g
pizzakastiketta tai tomaattimurskaa
2 dl
laktoositonta kuohukermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
rouhittua mustapippuria
40 g
pinaattia
400 g
kuivapastaa (esimerkiksi tagliatelle)
viimeistelyyn raastettua parmesaania

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy paistinpannulla tai kasarissa. Lisää broilerisuikaleet sekä kuutioitu halloumijuusto ja paista, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan (n. 2–3 min).
  2. Lisää sipuli ja tomaattipyree ja jatka paistamista vielä noin 1–2 minuutin ajan. Lisää pizzakastike sekä kuohukerma ja keitä kastiketta 10 minuutin ajan. Mausta lopuksi sokerilla ja mustapippurilla ja lisää joukkoon pinaatti.
  3. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Lisää kastike kypsän pastan joukkoon. Viimeistele valmis kana-halloumipasta parmesaanilla.