Keiju Grilli & Marinadi -öljy on kausituote ja saatavilla vain rajoitetusti. Keiju Grilli & Marinadi –öljy on valkosipulilla, timjamilla ja…
Lue lisää
Kana arayes ja jogurtti-ranch-dippi

45 min

4

Kana arayes on helppo ruoka, jonka pystyy valmistamaan nopeasti air fryerissa. Kanan lisäksi täytteen voi valmistaa naudan tai karitsan jauhelihasta.
Jogurtti-ranch-dippi |
|
3 rkl |
majoneesia
|
250 g |
laktoositonta turkkilaista jogurttia
|
1 |
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
1 ruukku |
tilliä hienonnettuna
|
0,5 ruukkua |
ruohosipulia hienonnettuna
|
1 |
valkosipulinkynsi raastettuna
|
1 tl |
kuivattua timjamia
|
2 rkl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
Arayes |
|
400 g |
broilerin jauhelihaa
|
2 |
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
2 rkl |
tomaattipyreetä
|
1 tl |
mustapippuria rouhittuna
|
1,5 tl |
suolaa
|
2 rkl |
tomaattipyreetä
|
1 tl |
juustokuminaa
|
1 tl |
savupaprikajauhetta
|
1 tl |
kuivattua oreganoa
|
1 tl |
kuivattua timjamia
|
0,5 ruukku |
ruohosipulia hienonnettuna
|
3 rkl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
|
|
400 g |
pitaleipiä (1 pkt)
|
Valmistusohje
- Valmista ranchdippi sekoittamalla kaikki dipin ainesosat kulhossa vispilällä sekaisin.
- Valmista arayesien täyte sekoittamalla kanan jauheliha ja kaikki muut ainekset pitaleipiä lukuunottamatta kulhossa sekaisin.
- Ota pitaleivät pois pakkauksesta ja kuumenna niitä mikrossa 30 sekunnin ajan. Mikrossa lämmitys pehmentää pitaleipiä ja helpottaa niiden täyttämistä. Täytä pitaleivät jauhelihatäytteellä ja kypsennä niitä air fryerissa 185 asteessa 7 minuutin ajan. Normaalikokoiseen air fryeriin mahtuu noin 4 pitaleipää kerralla. Tarjoile valmiit kana arayesit jogurtti-ranch-dipin kanssa.