Broileri-pekonipiirakka

Arvostele resepti

Uunituote broileri-pekonipiirakka mustalla pannulla valmiina tarjoiltavaksi

Raaka-aineet

400 g
Sunnuntai Piirakkataikinaa
300 g
broilerisuikaleita (hunaja- tai limemarinoituja)
85 g
pekonia
1 rkl
Keiju rypsiöljyä
1/2
omena
1/2
sitruunan mehu
1/2
punainen paprika
1 tl
currya
200 g
chilituorejuustoa tai paprikatuorejuustoa
2
kananmunaa
50 g
pizzajuustoraastetta

Valmistusohje

Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla rypsiöljyssä. Pilko pekonit ja ruskista palat broilereiden kanssa. Raasta omena ja purista raasteen joukkoon sitruunamehua, ettei se tummu. Pehmitä tuorejuusto kulhossa kauhalla sekoittamalla, lisää raa´at kananmunat ja muut täytteen aineet. Levitä täyte piiraspohjalle. Leikkaa paprika renkaiksi ja asettele ne piirakalle. Levitä päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta