Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Broileri-pekonipiirakka
Raaka-aineet |
|
400 g |
Sunnuntai Piirakkataikinaa
|
300 g |
broilerisuikaleita (hunaja- tai limemarinoituja)
|
85 g |
pekonia
|
1 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1/2 |
omena
|
1/2 |
sitruunan mehu
|
1/2 |
punainen paprika
|
1 tl |
currya
|
200 g |
chilituorejuustoa tai paprikatuorejuustoa
|
2 |
kananmunaa
|
50 g |
pizzajuustoraastetta
|
Valmistusohje
Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla rypsiöljyssä. Pilko pekonit ja ruskista palat broilereiden kanssa. Raasta omena ja purista raasteen joukkoon sitruunamehua, ettei se tummu. Pehmitä tuorejuusto kulhossa kauhalla sekoittamalla, lisää raa´at kananmunat ja muut täytteen aineet. Levitä täyte piiraspohjalle. Leikkaa paprika renkaiksi ja asettele ne piirakalle. Levitä päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia.