Ananaspannukakku

Arvostele resepti

Ananaspannukakku

Ananaspannukakku on jännittävä versio perinteistä pannukakusta. Se tuo kesän maut suoraan lautaselle. Mehevä ananas tekee siitä raikkaan ja mehukkaan – täydellisen kesäpäivän jälkiruoan. Ananaspannukakku on loistava valinta myös silloin, kun haluat tarjota jotain hieman erilaista mutta silti helposti valmistuvaa. Helppo pannukakku syntyy vaivatta ja maistuu koko perheelle. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Raaka-aineet

4 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
8 dl
maitoa
2
kananmunaa
100 g
Keiju juoksevaa tai sulatettua Keiju-margariinia
2 tlk
säilöttyjä ananasrenkaita (tai vastaava määrä tuoretta)

Valmistusohje

Sekoita maito, munat, sokeri ja mausteet. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Jos käytät voideltua pyöreää piirakkavuokaa, tee puolet taikinasta. Levitä ananasrenkaat pannarille. Paista uunissa alatasolla 225 asteessa 15 minuuttia.