Vappu

Munkit kuuluvat vappuun!

Vappu on päältä kullanrapeaksi paistettujen ja sisältä ihanan pehmeiden herkkujen juhla. Suomen suosituimmalla rypsiöljyllä*, Keijulla, paistat niin perinteiset kuin kuorrutetut tai täytetyt vappumunkitkin. Kokeile myös munkkien herkullisia serkkuja churroja suklaadipillä. Brunssille katetaan sekä suolaisia että makeita vohveleita. Tutustu kaikkiin vappu resepteihin ja katso videot!
*Lähde: Supercrush – ÖLJYT; jaksot 1- 4 (11/20 – 11/23) – Data; Norstat Finland Oy

Näin uppopaistat täydelliset vappumunkit turvallisesti

Klikkaa tästä videovinkit vapun resepteihin

Täytetyillä munkeilla uusia makuja

Oletko joskus ihmetellyt miten hillot ja kinuskit päätyvät munkkien sisälle? Vastaus on: todella helposti! Avuksit tarvitset vain pursotinpussin ja tyllan.

Kuorruta munkit makusokereilla

Miltä kuulostaisi lakritsisokeri tai marjoista tehty kuningatarsokeri? Jos haluat kuorruttaa munkit muulla kuin perinteisellä sokerilla, tämä ohje on sinulle!

Kokeile suklaisen suloisia churroja

Churrot tuovat vappupöytään tuulahduksen Espanjasta. Munkkitangon kruunaa suklainen dippi tai kuorrute.

Joko olet maistanut suolaisia vohveleita?

Tillivohvelit kylmäsavulohella – parasta brunssipöytään! Nyt jos koskaan kannattaa vohveliraudat kaivaa kaapista. Vohveleita voi nimittäin nauttia muullakin kuin kermavaahdolla ja hillolla.

Makeat ja ruokaisat hunajavohvelit

Miten vohveleista saisi ruokaisampia?Jospa täytettäisiin ne hunajalla, camembert-juustolla ja tuoreilla viikunoilla? Tämä kokeilu ei taatusti mene hukkaan!

Haluatko oppia lisää uppopaistosta?

Oikeilla välineillä ja valmistautumisella uppopaistaminen on helppoa. Öljyakatemian kurssilla opit vinkit herkullisiin ja turvallisiin paistohetkiin.

Kurssi 5!

Katso tästä lisää vapun reseptejä