Vastuullisilla valinnoilla pieni hiilijalanjälki

Vastuullisilla valinnoilla on pieni hiilijalanjälki

Vastuullisilla valinnoilla pieni hiilijalanjälki

 

Me pienennämme Keijun hiilijalanjälkeä koko ajan parantamalla energiatehokkuuttamme sekä tehostamalla kuljetus- ja tuotantoketjujamme. Pakkaamme esimerkiksi kuljetuksemme mahdollisimman tiivisti. Kotimaisten Keiju-tuotteiden matka tehtaalta kauppojen hyllyille on lyhyt, mikä säästää ympäristöä ja parantaa tuotteiden turvallisuutta. Keijun tuotanto Suomessa on jo nyt hiilineutraalia, eli tuotantolaitoksellamme käytettävä energia tuotetaan hiilidioksidivapaasti. Olemme sitoutuneet nostamaan energiatehokkuuttamme neljä prosenttia vuoden 2023 loppuun mennessä vuoden 2020 tasosta.

Ilmastotyötämme helpottaa se, että kasvipohjaiset tuotteet ovat jo merkittävästi eläinperäisiä ekologisempia. Kasvipohjaisten levitteiden valmistus tuottaa 74 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin eläinperäisten levitteiden tuotanto. Niihin kulutetun veden määrä on lisäksi 65 prosenttia vähäisempi kuin eläinperäisten levitteiden tuotantoprosessissa tarvittavan veden määrä. Kun tuotetaan kasviperäisiä levitteitä, tarvitaan noin 70 prosenttia pienemmät maa-alueet kuin eläinperäisten levitteiden tuotantoon tarvitaan.

perhe

Ympäristöystävällisen syömisen perusajatus onkin helppo: valitsemalla lautasellesi mahdollisimman paljon kotimaisia kasvipohjaisia tuotteita, pidät huolta myös ympäristöstäsi. Haluamme tehdä vastuullisten ja maistuvien valintojen tekemisen sinulle helpoksi. Keijun voit valita keijunkevyellä omallatunnolla.