Suomalaiseen ruokavalioon

Keiju-levitteet on suunniteltu suomalaiseen ruokavalioon. Siksi niissä on myös runsaasti luustolle tärkeää D-vitamiinia, jota emme yleensä saa riittävästi ravinnosta. Kaikki Keiju-levitteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Näin voimme turvata tuotteiden korkean laadun ja kantaa samalla kortemme kekoon kotimaisen työllisyyden puolesta. Yli 40 % rasvaa sisältäviä tuotteita voi käyttää myös ruoanlaittoon. Leivontaan ja paistamiseen olemme kehittäneet myös käteviä juoksevia margariineja pulloissa. Keiju-margariinit ovat nyt pukeutuneet uusiin rasioihin, jotka tuovat luonnon ruokapöytäämme. Oletko sinä jo nähnyt uudet rasiat?

Keiju-tuotteet

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet

TUOTERYHMÄT

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Keiju Rypsi -tuotteet

Aurinkoisesta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Keiju Alentaja -tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Keiju Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Uusi Keiju Paahdetut siemenet on herkullisen rouskuva arkilevite leivän päälle sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Sisältää runsaasti ihanan rapeita siemeniä ja luonnon omaa rypsiöljyä.