Helppo arkiruoka – toimivat reseptit sujuvaan arkeen

Herkullista perinteistä kaalilaatikkoa valkoisessa astiassa

Helppo arkiruoka – toimivat reseptit sujuvaan arkeen

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita herkullisen, helpon ja nopean arkiruoan valmistamiseen?

Se ei olisi ihme, sillä ”mitä ihmettä me tänään syötäisiin” lienee yksi yleisimmistä arkena kuultavista kysymyksistä. Tässä asiassa voimme auttaa. Olipa mielessäsi perinteinen suosikki tai uuden makuelämyksen kokeileminen, tältä sivulta löytyy varmasti houkuttelevia ideoita.

Haluamme tehdä ruoanlaitosta helppoa ja hauskaa, joten jokainen resepti on selkeästi ohjeistettu ja sisältää yksityiskohtaiset ainesosaluettelot sekä valmistusvaiheet. Tervetuloa inspiroitumaan ja löytämään uusia herkullisia arkiruokia.

Katso reseptit!

Mausteinen lihapata smetanalla

Herkullinen ateria isommallekin porukalle tai vaihtoehtoisesti viikonlopun ruokapöytään sillä ajatuksella, että pataruokaa voi lämmittää alkuviikosta arki-illankin päivälliseksi. Valmistaminen kestää hiukan kauemmin, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Kun teet kerralla hiukan enemmän, pata tarjoaa maistuvaa ruokaa useammaksi päiväksi.

Katso resepti

Nopea broileri-kasviswokki

Nopea broileri-kasviswokki on helppoa ja nopeaa, kun aikaa ruoanlaitoon ei ole liikaa, sillä se valmistuu vain muutamassa minuutissa. Broilerin ja värikkäiden kasvisten yhdistelmä tekee tästä wokista ravitsevan ja täyttävän aterian. Valkosipuli ja mieto chilipaprika antavat ruokaan juuri sopivasti makua ja myös herkullisen tuoksun. Voit tarjota ruoan sellaisenaan tai tuoksuvan Jasmiini-riisin kanssa.

Katso resepti

Uutta potkua kaalilaatikkoon

Kaalilaatikko on kotiruoista perinteisistä perinteisin, mutta pekoni sekä Keiju chili-, tomaatti & basilikayrttiöljy antavat sille uudenlaisen säväyksen. Perinteisesti valmistettu kaalilaatikko on jo itsessään herkullista, mutta näiden uusien lisäelementtien avulla voit nostaa makuelämyksen aivan uudelle tasolle. Kokeile tätä Keijun öljyreseptikisan satoa olevaa herkkua ja ihastu!

Katso resepti

Aurinkoinen porkkanasosekeitto

Arkiruoka voi joskus olla myös kevyttä. Aurinkoinen porkkanasosekeitto tarjoaa kevyen mutta ruokaisan vaihtoehdon arjen ruokapöytään. Keitto syntyy helposti ja vaivattomasti, ja se on täynnä herkullisia makuja. Porkkanasosekeitto on myös erinomainen tapa hyödyntää sesongin tuoreita porkkanoita. Kokeile omilla mausteilla mielesi mukaan ja nauti vaikka herkullisen leivän kera.

Katso resepti

Tutustu myös näihin helppojen arkiruokien resepteihin

Olemme keränneet sinulle todellisen patteriston mitä moninaisimpia arkiruokien reseptejä, joita kaikkia yhdistää se, että ne ovat helppoja ja suhteellisen nopeita valmistaa. Näistä resepteistä rakennat vaivattomasti monipuolisen ruokalistan, jonka avulla saat vaihtelua arjen ruokahetkiin. Kokeile ennakkoluulottomasti, keksi omia variaatioita ja löydä omat ja perheesi suosikit.