Resepti
Kesäisen herkullinen ja ravintorikas nokkospestopasta maistuu kaikille.

Raaka-aineet |
|
1 l | nokkosenlehtiä |
1,5 dl | Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä |
1 dl | manchego-juustoa |
1 dl | pinjansiemeniä |
1-2 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | sitruunamehua |
reilusti suolaa ja pippuria | |
spagettia neljälle |
Valmistusohje
Kerää nokkosenlehdet (jostain muualta kuin tien varrelta, tunkion tai ulkohuussin viereltä).
Huuhtele lehdet ja keitä (eli ryöppää) niitä muutama minuutti ja siivilöi.
Heitä blenderiin nokkosten lisäksi raastettu juusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja mausteet.
Soseuta ja lisää lopuksi sekaan öljy ohuena nauhana.
Sekoita pesto keitetyn pastan joukkoon ja nauti!
Tämä resepti on yhteistyöresepti Mutsie.fi blogin kanssa.