Keiju levittää entistä enemmän hyvää!

Syksystä 2023 alkaen Keiju levittää entistä enemmän hyvää sen tuotevalikoiman kasvaessa uudella levitteellä, jonka myynnistä osa lahjoitetaan vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Keiju Levittää hyvää -levitteen ensimmäinen kohde on Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräys. Keiju lahjoittaa jokaisesta myydystä Keiju Levittää hyvää -rasiasta 0,15 € Syöpäsäätiölle.

Hyvänmakuinen, luonnon omasta rypsiöljystä meillä Suomessa valmistettu uutuuslevite on kehitetty nimenomaan Roosa nauha -kampanjan tuotteeksi – levitettä kaunistaa vaaleanpunainen väri sekä rasian sisältä että ulkoa. Normaalista poikkeavan hennon vaaleanpunaisen värinsä tuote saa punajuurimehusta, joka ei kuitenkaan maistu itse tuotteessa.

Tuote on palmuöljytön ja täysin kasvipohjainen maukas levite, joka maistuu sekä leivän päällä sellaisenaan että yhdessä muiden leivänpäällisten kanssa. Lisäksi se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Keiju Levittää hyvää -uutuus on laktoositon ja maidoton Sydänmerkkituote, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Tuote sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Levite on pakattu kartonkipäällysteiseen rasiaan, jonka voi käytön jälkeen laittaa sellaisenaan kartonkikeräykseen.

 

”Keiju haluaa omalta osaltaan osallistua hyväntekeväisyyteen ja olla tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä. Halusimme keksiä keinon, jolla kuluttajat voivat yhdessä kanssamme levittää hyvää heille helpolla tavalla. Ostamalla Keiju Levittää hyvää -levitteen kuluttaja voi kantaa kortensa kekoon hyvän asian puolesta osana arkista elämäänsä”, kertoo markkinointipäällikkö Sanna Asikainen.

 

 

 

 

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle vuodesta 2003.

Syksystä 2020 alkaen keräys laajeni ja siitä tuetaan rintasyövän ja gynekologisten syöpien lisäksi syöpätutkimusta yleisemmin. Suomessa syöpään sairastuu jo joka kolmas elämänsä aikana. Syöpä koskettaa paitsi sairastuneita, myös heidän läheisiään. Syöpäsäätiö on merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Keräysvaroilla tuetaan tutkimusta, ennaltaehkäisevää työtä sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Lahjoitusvaroilla tuetaan työtä syövän voittamiseksi. Lisätietoa saat Roosa nauhan verkkosivuilta roosanauha.syopasaatio.fi