Keiju levittää entistä enemmän hyvää!

Keiju on syksystä 2023 alkaen levittänyt entistä enemmän hyvää lahjoittamalla osan Keiju Levittää hyvää -levitteen myynnistä vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Ensimmäinen keräyskohde oli Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys.

Huhtikuusta 2024 alkaen Keiju Levittää hyvää -levitteen kohde on Mieli ry:n Mielinauha-keräys. Keiju lahjoittaa jokaisesta myydystä Keiju Levittää hyvää -rasiasta 0,15 € Mieli ry:lle. Levite tuo iloa ruokapöytään, lisää tietoisuutta tärkeästä MIELI ry:n mielenterveystyöstä sekä aidosti levittää hyvää.

Hyvänmakuinen, luonnon omasta rypsiöljystä meillä Suomessa valmistettu uutuuslevite on kehitetty nimenomaan Mielinauha-kampanjan tuotteeksi – levitettä kaunistaa lempeän vihreä väri sekä rasian sisältä että ulkoa. Normaalista poikkeava väri on peräisin luonnosta, spiruliinasta ja kurkumiinista.

Tuote on palmuöljytön ja täysin kasvipohjainen maukas levite, joka maistuu sekä leivän päällä sellaisenaan että yhdessä muiden leivänpäällisten kanssa. Lisäksi se sopii mainiosti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Keiju Levittää hyvää -uutuus on laktoositon ja maidoton Sydänmerkkituote, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Tuote sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Levite on pakattu kartonkipäällysteiseen rasiaan, jonka voi käytön jälkeen laittaa sellaisenaan kartonkikeräykseen.

 

“Haluamme tehdä vastuullisten valintojen tekemisestä kuluttajille helpompaa. Valitsimme seuraavaksi kohteeksi MIELI ry:n ja Mielinauha-kampanjan tukeaksemme jotain ainutlaatuisen tärkeää. Meillä jokaisella on vain yksi mieli ja mielenterveys, ja mielenterveyteen liittyvät yleistyvät haasteet koskettavat meistä jokaista. Haluamme osaltamme lisätä tietoisuutta myös MIELI ry:n tärkeästä työstä ja tehdä mahdolliseksi sen, että kuluttajat voivat kanssamme levittää hyvää päivittäiseen elämään sopivalla tavalla”, sanoo markkinointipäällikkö Sanna Asikainen.

Katso täältä vinkit lempeään mieliarkeen.

 

 

Mielinauha-kampanja 3.4.-30.6.2024

Jokakeväisellä Mielinauha-kampanjalla halutaan lisätä myönteistä puhetta mielenterveydestä ja kerätä varoja mielenterveystyölle ja kriisiauttamiselle Suomessa. Maailman kriisien ja taloudellisen tilanteen myötä erityisesti kriisityön ja nuorten mielenterveystyön tarve on kasvanut.

Tämän vuoden kampanjan teemana on lohtu. Jokainen meistä tarvitsee joskus lohtua. Lohdun sanoma korostuu tässä ajassa. Jokainen meistä voi antaa toiselle lohtua, kuuntelemalla, olemalla läsnä ja auttaa tarvittaessa avun äärelle.

Mielinauha-kampanja järjestetään vuonna 2024 jo seitsemättä kertaa. Kampanjaan voi osallistua kantamalla vihreää Mielinauhaa ja lahjoittamalla. Lisätietoa saat 3.4.2024 alkaen mielinauha.fi -sivustolta

MIELI ry tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua vaikeissa elämäntilanteissa puhelimessa, kasvokkain ja verkossa. Kriisipuhelin päivystää suomenkielisellä linjalla 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

MIELI ry tekee myös edistävää mielenterveystyötä, jotta yhä useampi osaisi vahvistaa omaa ja läheisten mielenterveyttä. Vahva mielenterveys suojaa vaikeassa elämäntilanteessa ja helpottaa kriisistä selviytymistä. Mielinauha on MIELI ry:n kampanja, jolla kerätään 3.4.-30.6. varoja mielenterveyden edistämiseen ja kriisityöhön Suomessa.