KEIJU ÖLJYSPRAYT

Kätevät ja monikäyttöiset Keiju öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja extra virgin oliiviöljystä, ilman ponneaineita. Pullossa on erityisesti öljyille kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella.

Kokeile Keijun uusia öljyspraytä

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa

Keiju sitruuna rypsiöljyspray tekee halloumin paistosta helppoa

Lisäaineeton spray sopii erinomaisesti ruoanlaittoon. Kokeile paistamiseen, maustamiseen, salaatteihin sekä kalaruokiin.

Keiju Öljysprayt

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet

Tuoteryhmät

Makuoljyt-tuoteryhma

Herkullisissa Keiju makuöljyissä yhdistyvät pehmeä rypsiöljy ja herkulliset maut sitruuna, valkosipuli ja rosmariini. Öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon, kokeile niitä rohkeasti paistamiseen, ruoanlaittoon ja sekä leivontaan.

Keiju öljysprayt

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Tuotteet valmistettu ilman ponneaineita.

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, hienostuneet pähkinä ja siemenöljytuotteet, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt.

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä.

Keiju kylmäpuristetut öljyt on valmistettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista. Siementen ensimmäisen puristuksen öljy takaa hienon pähkinäisen maun ja kullansävyisen värin.

Sydänmerkin saaneet Keiju öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.