KEIJU MAKUÖLJYT

Herkulliset Keiju makuöljyt valmistetaan rypsiöljystä ja ne on maustettu pirteällä sitruunalla, aromikkaalla valkosipulilla ja herkullisella rosmariinilla.
Lisäaineettomat öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon ja eri sesonkien erikoisuuksiin. Kokeile rohkeasti paistamiseen, yleiseen ruoanlaittoon, leivontaan tai lorauta mausteeksi salaattiin tai smoothieen. Nappaa reseptit talteen ja herkuttele!

Keiju Makuöljyt

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet

Tuoteryhmät

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä.

Sydänmerkin saaneet Keiju öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Keiju öljysprayt

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Tuotteet valmistettu ilman ponneaineita.

Makuoljyt-tuoteryhma

Herkullisissa Keiju makuöljyissä yhdistyvät pehmeä rypsiöljy ja herkulliset maut sitruuna, valkosipuli ja rosmariini. Öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon, kokeile niitä rohkeasti paistamiseen, ruoanlaittoon ja sekä leivontaan.

Keiju kylmäpuristetut öljyt on valmistettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista. Siementen ensimmäisen puristuksen öljy takaa hienon pähkinäisen maun ja kullansävyisen värin.