KEIJU-ERIKOISÖLJYT

Keiju erikoisöljyllä saat helposti ruokaasi vaihtelua makumaailmaasi. Tuotteessa yhdistyvät tuttu, terveellinen rypsiöljy sekä herkullinen seesaminsiemenöljy. Tällä tuotteella saat helposti itämaisen keittiön kotiisi, joten kokeile rohkeasti!

Keiju Erikoisöljyt

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet

Tuoteryhmät

Makuoljyt-tuoteryhma

Herkullisissa Keiju makuöljyissä yhdistyvät pehmeä rypsiöljy ja herkulliset maut sitruuna, valkosipuli ja rosmariini. Öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon, kokeile niitä rohkeasti paistamiseen, ruoanlaittoon ja sekä leivontaan.

Keiju öljysprayt

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Tuotteet valmistettu ilman ponneaineita.

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, hienostuneet pähkinä ja siemenöljytuotteet, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt.

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä.

Keiju kylmäpuristetut öljyt on valmistettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista. Siementen ensimmäisen puristuksen öljy takaa hienon pähkinäisen maun ja kullansävyisen värin.

Sydänmerkin saaneet Keiju öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.