KEIJU-ÖLJYT

Keiju tarjoaa monipuolisen valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat täysin lisäaineettomia. Sydänmerkki kertoo, että Keiju-öljyt on terveellinen ja herkullinen valinta!

Kokeile maukkaita kesäherkkuja!

Kesäkeittiön herkullisin resepteihin tuo maut uusi Keijun makuöljyperhe. Kokeile uusia suosikkimakuja rosmariini, valkosipuli ja sitruuna.
(Keiju Öljyakatemia reseptit -esite pdf 1 Mb)
 
Lisää kesänmakuisia reseptejä ja parhaat käyttövinkit sekä kasviöljyillä kokkaamisen perusteet voit opiskella nopeasti uudessa Keijun uudesta Öljyakatemiassa.

Valmista herkullinen halloumi-salaatti Keiju sitruuna rypsiöljysprayn avulla!

Lisäaineeton sitruuna rypsiöljyspray sopii erinomaisesti ruoanlaittoon. Kokeile paistamiseen, maustamiseen, salaatteihin sekä kalaruokiin.

TUOTERYHMÄT

 

Makuoljyt-tuoteryhma

Herkullisissa Keiju makuöljyissä yhdistyvät pehmeä rypsiöljy ja herkulliset maut sitruuna, valkosipuli ja rosmariini. Öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon, kokeile niitä rohkeasti paistamiseen, ruoanlaittoon ja sekä leivontaan.

Keiju öljysprayt

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Tuotteet valmistettu ilman ponneaineita.

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, hienostuneet pähkinä ja siemenöljytuotteet, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt. Maut ovat melko mietoja, joten kokeile niitä rohkeasti erilaisiin ruokiin ja salaatteihin. Näillä erikoisöljyillä saat helposti vaihtelua makumaailmaasi!

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä. Kokeile rohkeasti ruoanlaittoon ja paistamiseen!

Keiju kylmäpuristetut öljyt on valmistettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista. Siementen ensimmäisen puristuksen öljy takaa hienon pähkinäisen maun ja kullansävyisen värin

Sydänmerkin saaneet Keiju-rypsiöljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Keiju Öljyt

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet