KEIJU-ÖLJYT

Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Keiju tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvää tekevä voima ja niissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Tutustu maistuviin tuotteisiin ja herkullisiin resepteihin!

Keiju Öljyakatemia ja opit uutta öljyistä.

Kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Niiden avulla on helppo lisätä hyvää makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikkeen ruoanlaittoon. Mutta mikä öljy sopii mihinkin? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opiskele ja testaa taitosi!

Valmista herkullinen halloumi-salaatti Keiju sitruuna rypsiöljysprayn avulla!

Lisäaineeton sitruuna rypsiöljyspray sopii erinomaisesti ruoanlaittoon. Kokeile paistamiseen, maustamiseen, salaatteihin sekä kalaruokiin.

TUOTERYHMÄT

 

Keiju öljysprayt

Keijun uudet, kätevät ja monikäyttöiset öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa. Pullossa on erityisesti öljylle kehitetty suutin, jonka avulla tuotetta on helppo käyttää ja annostella. Keiju öljysprayt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sekä kylmäpuristetusta extra virgin oliiviöljystä. Tuotteet valmistettu ilman ponneaineita.

Maukkaat Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu maistuviksi tutuilla yrteillä. Kokeile rohkeasti ruoanlaittoon ja paistamiseen!

Suomen suosituin rypsiöljy Keiju sisältää runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Keiju Öljyt

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet