Herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin.

Keiju+ DHA

Jotta ihmisen aivot ja näköaisti voivat toimia normaalisti, ne tarvitsevat ravinnokseen hyviä rasvahappoja joka päivä. Onneksi hyvien rasvahappojen riittävä saanti on nyt entistä maukkaampaa ja helpompaa. Uusi Keiju+ DHA sisältää aivojen ja näköaistin toimintaa tukevia DHA-rasvahappoja, joita saadaan kasviperäisestä mikroleväöljystä.

DHA eli dokosaheksaeenihappo on yksi kolmesta ihmisen elimistölle välttämättömästä omega-3 -rasvahaposta. DHA tukee erityisesti näköaistin ja aivojen normaalia toimintaa, ja siitä on hyötyä kaikenikäisille. Nyt voit huolehtia DHA:n saannista herkullisesti ja huomaamattomasti leivän päällä.

Keiju+ DHA sisältää kasvipohjaista mikroleväöljyä life’sDHA®:ta, joka on alkuperäinen ja puhdas DHA:n lähde. Keiju+ DHA on täysin kasviperäinen ja soveltuu myös vegaaneille.

life’s DHA®-tavaramerkin omistaa DSM.

Keiju+ Vitamiinit

Keiju+ Vitamiinit on hyvänmakuinen, runsaasti vitamiineja sisältävä levite. Tuote sisältää A-, B6-, B12- ja D-vitamiineja sekä foolihappoa, joita tarvitsemme päivittäin tukemaan sekä immuunijärjestelmän että hermoston normaalia toimintaa. Tuote on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön ja se sopii koko perheelle. Tuote on maidoton, laktoositon ja täysin kasviperäisenä se sopii myös vegaaneille.

 

TUOTERYHMÄT

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Keiju Rypsi -tuotteet

Aurinkoisesta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Keiju Alentaja -tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Keiju Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Tuoteperheen uutuudet Keiju Paahdetut siemenet ja Keiju Rouhitut pähkinät ovat herkullisen rouskuvia levitteitä jokaiseen päivään. Laktoosittomat ja maidottomat tuotteet sopivat sekä leivän päälle että ruoanlaittoon ja leivontaan.