Keiju Paahdetut siemenet -otsikko

Keiju Paahdetut siemenet

Levitehyllyn tulokas, täysin uudenlainen Keiju Paahdetut siemenet on herkullisen rouskuva levite jokaiseen päivään. Tuote sisältää runsaasti ihanan rapeita, paahdettuja siemeniä sekä luonnon omaa rypsiöljyä.

Suomessa valmistettu uutuus tarjoaa maistuvan ja vaivattoman tavan lisätä terveellisiä auringonkukan, kurpitsan, seesamin ja pellavan siemeniä ruokavalioon – siemenet sisältävät hivenaineita, kuituja, proteiinia ja terveellistä, tyydyttymätöntä rasvaa.

Uutuuslevite maistuu joko sellaisenaan leivän päällä käytettynä tai yhdessä muiden leivänpäällisten kanssa. Keiju Paahdetut siemenet -levitettä voi käyttää myös ruuanlaitossa sekä leivonnassa tuomaan lisää makua ja rakennetta.

Katso myös reseptit

Siemennäkkäri
Seesam-kanapiirakka
Peltijuurespannari
Paahdettu kasviskeitto

TUOTERYHMÄT

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Keiju Rypsi -tuotteet

Aurinkoisesta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Keiju Alentaja -tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Keiju Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Uusi Keiju Paahdetut siemenet on herkullisen rouskuva arkilevite leivän päälle sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Sisältää runsaasti ihanan rapeita siemeniä ja luonnon omaa rypsiöljyä.