Levitteet ja juoksevat

Keiju-levitteet valmistetaan luonnon raaka-aineesta, puhtaasta rypsiöljystä. Auringon valossa keltaisena loistava rypsin kukka on täynnä rasvahappoja, joista erityisesti omega-3 (alfalinoleenihappo) on meille elintärkeä.

Keltainen rypsikasvi rypsipellolla

 

Suomalaiseen ruokavalioon

Keiju-levitteet on suunniteltu suomalaiseen ruokavalioon. Siksi niissä on myös runsaasti luustolle tärkeää D-vitamiinia, jota emme yleensä saa riittävästi ravinnosta. Kaikki Keiju-levitteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Näin voimme turvata tuotteiden korkean laadun ja kantaa samalla kortemme kekoon kotimaisen työllisyyden puolesta.

Apilakasvi kesäisen metsän reunalla

Yli 40 % rasvaa sisältäviä tuotteita voi käyttää myös ruoanlaittoon. Leivontaan ja paistamiseen olemme kehittäneet myös käteviä juoksevia margariineja pulloissa. Keiju-margariinit ovat nyt pukeutuneet uusiin rasioihin, jotka tuovat luonnon ruokapöytäämme. Oletko sinä jo nähnyt uudet rasiat?

TUOTERYHMÄT

 

Keiju-margariinit valmistetaan luonnon omasta rypsiöljystä

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Lisäaineeton Keiju Rypsi -tuoteperhe

Lisäaineettomasta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen, lisäaineeton, maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Kolesterolia alentavat Alentaja-levitteet

Alentaja-tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Herkullisen rouskuvat levitteet: Keiju Paahdetut siemenet ja Keiju Rouhitut pähkinät

Tuoteperheen uutuudet Keiju Paahdetut siemenet ja Keiju Rouhitut pähkinät ovat herkullisen rouskuvia levitteitä jokaiseen päivään. Laktoosittomat ja maidottomat tuotteet sopivat sekä leivän päälle että ruoanlaittoon ja leivontaan.

Keiju Levitteet ja juoksevat

Tuotekategoriat

Ravitsemukselliset ominaisuudet