Keiju Kaura rypsiöljymargariini 60 400 g

Keiju Kaura rypsiöljymargariini 60 400 g

Suomessa valmistettu Keiju Kaura on kaurajuoman ja kasviöljyn yhdistelmästä syntynyt palmuton levite leivälle, ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki osoitukseksi sydänterveydelle paremmasta valinnasta rasvan laadun ja suolan suhteen. Kierrätettävään, kartonkipäällysteiseen rasiaan pakattu levite on laktoositon ja maidoton ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Pakkauskoko 400 g.

Aineosat

Rypsiöljy (43 %), kaurajuoma 38 % (vesi, kaura, auringonkukkaöljy), kasvirasvat (kookos, shea), vesi, suola (0,8 %), emulgointiaine (E471), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni). Sisältää kauraa 7 %.

Ominaisuudet

  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
  • Sydänmerkki
  • Vähälaktoosinen
  • Soijaton
  • Säilöntäaineeton
  • Lisäaineeton
  • Vitaminoitu
  • Gluteeniton

Ravintosisältö 100 g

Energia2291 kJ / 557 kcal
Rasva60 g
josta tyydyttynyttä17 g
kertatyydyttymättömät rasvat30 g
monityydyttymättömät rasvat13 g
Hiilihydraatit4,0 g
josta sokereita2,9 g
Proteiini0,2 g
Suola0,8 g
E-vitamiini7 mg
A-vitamiini800 µg
D-vitamiini20 µg
--------------------
Omega-34,0 g
Omega-69,0 g
Laktoosi0 g